Békeszerető világpolgárként

Dr. Sun Myung Moon tiszteletes önéletrajzi könyve eddig 43 nyelven jelent meg. A magyarra lefordított könyv a 6. kiadáson is túl van és 10.000 példány már eljutott az olvasókhoz!

Dr. Sun Myung Moon tiszteletes önéletrajzi könyve Magyarországon is elérhető lett. A 2010 decemberi első hazai kiadás után 2011 májusában a második kiadás is nyomdába került.

Az eredeti koreai és az angol nyelvű kiadás alapján készült magyar nyelvű életrajz egy olvasmányos, élettapasztalatokban gazdag, örök érvényű, mégis forradalmi bölcsességet és egyedi nézőpontot bemutató mű, amely hasznos olvasmány minden békeszerető ember számára.

„[Dr. Moon] nagyszerű békéltetőként és egyesítőként jelent meg a világ színpadán. Jelentős tevékenységet folytat a vallások közötti párbeszédért, a különböző háttérrel rendelkező emberek közötti megértésért, valamint a világ békéjének és biztonságának megteremtéséért.”

Alexander Haig
Volt amerikai külügyminiszter, egykori NATO-főparancsnok

„Moon tiszteletes önéletrajzából megtudhatjuk, hogy minden egyes tevékenységét az az áldozatkész és őszinte szív ösztönzi, amellyel az emberiség megváltásáért és Isten felszabadításáért dolgozik. Ez a könyv az emberiség iránti nagyszerű szeretetének története, és egyben jelentős üzenet, amely reménnyel tekint a jövőbe.”

Alfred Moisiu
Albánia korábbi köztársasági elnöke

„Dr. Moon vallásos békemozgalma rendkívül mély tartalommal rendelkezik.
Szerencsések vagyunk, hogy tanúi lehetünk az egész életen át tartó
béketörekvéseinek.”

Abdurrahman Wahid
Indonézia korábbi elnöke

„Dr. Moon önéletrajza rendkívüli ösztönző erővel hat. Dr. Moont nagyszerű
jövőképe viszi előre, és élete során minden akadályt bátran legyőz. Egy kis faluból,szerény körülmények közül indult, mára azonban a tevékenysége kihat az egész világra, hiszen mindig is fáradhatatlanul küzdött a világbékéről és az egységes emberiségről szőtt álmainak megvalósításáért.”

Dr. Eva Latham
A Nemzetközi Emberi Jogi Oktatás elnöke, Hága, Hollandia

„Az Ön tanítása a békéről rendkívül fontos segítséget nyújtott, hogy véget vessünk az erőszaknak Kenyában. Reményt nyújt, hogy a nemzetünkre, Afrikára és az egész világra egyszer még ragyogóbb jövő köszönt.”

Raila Odinga
Kenya miniszterelnöke

„Moon tiszteletes a béke embere, de mindenekelőtt Isten embere. Azt hirdeti, hogy Istent kell életünk és minden tevékenységünk középpontjába helyeznünk. Egyedül Istent tiszteljük és szolgáljuk.”

Rodrigo Carazo
Costa Rica korábbi elnöke