Emlékoldal

Sun Myung Moon tiszteletesre emlékezünk

Dr. Sun Myung Moon tiszteletes életének 92. évében, koreai idő szerint 2012. 09. 03-án 1:54-kor távozott el a fizikai világból.

Az Egyesítő Mozgalom tanításai szerint az élet a Földön, a fizikai világban, egy fejlődési folyamat része, amely a szellemi világbeli örök létezésben teljesedik ki. Abban a szellemi világban, amely épp olyan valóságos, mint az, amelyiket fizikai testünk érzékszerveivel tapasztalunk meg.

Sun Myung Moon tiszteletes így továbbra is közöttünk él, nemcsak emlékként, hanem tevékenyen – ahogy földi útja során, úgy a szellemi világban is, meg nem állva, mindaddig, amíg minden egyes ember egy ideális, kölcsönösen boldog életet nem élhet.

A számos kezdeményezés, amelyeket a világ jobbításáért és az emberi szív és jellem felemeléséért hozott létre tovább él, és életének teljes értékű társa, Hak Ja Han Moon személyében fejlődik, kiteljesedik, megújul, átalakul.

Eme igazán rendkívüli életet élt emberre történő emlékezés talán leginkább önéletrajzi könyve, Békeszerető világpolgárként, olvasásával lehetséges, illetve ezen az oldalon a világ vezetőinek megnyilatkozásaival kiegészítve egy keresztmetszetet is meg lehet látni szerteágazó tevékenységéről az emberi jólét Isten által eredetileg vágyott elősegítéséért: http://www.sunmyungmoon.hu/