Rólunk

Az Egyesítősök megértése szerint a jelen kor anyagias világának át kell adnia a helyét egy inkább szellemibb központú új kornak, amely mások önzetlen szolgálatán alapul. Ez az átalakulás nem mehet végbe pusztán vallásos vagy politikai vagy gazdasági reformok mentén. Ehelyett, az élet minden területének össze kell fognia, hogy egy erkölcsi, intellektuális alapokon nyugvó, jó szívű vezetés jöjjön létre.

Éppen ezért, az Egyesítő Mozgalom tevékenységei nem csak vallásra összpontosítanak, hanem az élet minden területére kiterjednek: vallásra, filozófiára, üzleti életre, humanitárius tevékenységekre és a környezetvédelemre. Az Egyesítő Eszme szerint, a vallás igaz gyakorlatának a földi mennyország mindenki számára történő létrehozásának kellene lennie, nem pedig a világból való elmenekülésnek bármiféle egyéni dicsőség miatt a mennyben. A Mozgalom hangsúlyozza a házasság és a család egységét, valamint a nők és a fiatalok fontosságát. Az Egyesítő Mozgalom alapítója, Sun Myung Moon tiszteletes, számos szervezetet és kezdeményezést hozott létre amelyek mind az emberiség egy békés világban, egy családként létező egységének vágyából jöttek létre.

Úgy tartják, “semmi sem erősebb annál az eszménynél, mint aminek itt van az ideje”. Az eszmények és meglátások amelyek a Mozgalom tanításaiban kifejeződnek, Isten ‘Új Menny és Új Föld’ létrehozására irányuló tervének lényegi részei. Te is része lehetsz!

Az Egyesítő Mozgalom néhány további elérhetősége:

 

További információkért, illetve média megkeresésekkel kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a csszvbe@bekehaz.hu címen. Köszönjük!