YSP klub: „Hogyan kezeljük negatív érzéseinket?”

A Fiatalok és Diákok a Békéért Nemzetközi Egyesület új kezdeményezésében a Békeházban a YSP Club eseményénél a résztvevők megismerhették, hogyan kezeljék a negatív érzéseiket Skrodzki Sandra, a YSP európai tagozatának főtitkára interaktív előadásán keresztül. Egy különleges technikát ismerhettek meg ezek kezelésére Dr. David D. Burns klinikai pszichológus „10 nap az önbizalomig” című könyvéből.

Először az érzésekről tudtak meg többet, hogyan működnek miért vannak egyáltalán, majd górcső alá vettek egy-egy saját helyzetet, ami lezáratlan maradt, és még mindig rossz érzésekkel tölti el őket. Dr. Burns technikája segítségével a gyakorlatban sikerült feloldani magukban ezeket, közben megosztva kis csoportokban a tapasztalásainkat.

Felismerték, hogy nem mindig úgy látjuk a helyzetet mint ahogy az valójában van, és inspirálódtak, hogy foglalkozzanak többet az érzéseinkkel a belső béke eléréséhez.

A YSP magyarországi tagozata a jövőben további hasonló önismereti, önfejlesztési programokat kínál majd fiataloknak a Békeházban.

You may also like...